Schijndel/DE WIT, WEC en SV Avanti’31 vanmiddag in actie

Vandaag spelen WEC, SV Avanti’31 en Schijndel/DE WIT hun competitiewedstrijden in de 4e klasse F en de 3e klasse D.

Om 14.00 uur vanmiddag zal Schijndel/DE WIT het gaan opnemen tegen Nooit Gedacht op het eigen Zuideinderpark. Na twee nederlagen op rij bij de start van de competitie zal het team van Schijndel voor eigen publiek willen laten zien waar het toe in staat is dit seizoen. Tegenstander Nooit Gedacht startte het seizoen met 3 gelijke spelen. Een mooie tegenstander dus om de krachten tegen te meten.

Voor SV Avanti is het seizoen ook wisselvallig begonnen met 1 overwinning, een gelijkspel en een nederlaag. Vandaag wordt op sportpark De Molenheide gespeeld tegen een tegenstander die het seizoen ook slecht gestart is. Tegenstander is vandaag om 14.00 uur BMC uit Berlicum.

Ook WEC is het seizoen niet al te best begonnen. De ploeg startte met 1 overwinning en 2 nederlagen. Voor vanmiddag staat er een uitwedstrijd tegen RKKSV uit Rosmalen op het programma. RKKSV heeft dit seizoen nog geen wedstrijd gewonnen en voor WEC dus de opdracht om ervoor te zorgen dat dit zo blijft. De wedstrijd in Rosmalen start om 14.00 uur.

Programma:

3e klasse D:

Schijndel/DE WIT – Nooit Gedacht (14.00 uur)

SV Avanti’31 – BMC (14.00 uur)

4e klasse F:

RKKSV -WEC (14.00 uur)

 




Voetbal Schijndel Eli
Foto: Schijndel/DE WIT
Tip de redactie!