Reminder! onderzoek studenten Ondernemerschap en Retail Management

Afgelopen week deden een drietal studenten, Nick, Jorg en Guido, van Avans Hogeschool uit Den Bosch via deze website een oproep om een enquête in te vullen over het toekomstbestendig maken van het centrum. Om uit deze enquête een zo’n goed mogelijk beeld te krijgen van de wensen van de Schijndelaren voor het centrum, hieronder nogmaals de oproep zodat u nog uw mening kunt geven!

Oproep

Wij, Nick, Jorg en Guido, zijn studenten Ondernemerschap en Retail Management aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Samen met het centrummanagement van Schijndel onderzoeken wij de behoeftes van de Schijndelnaren in hun centrum, om zo het dorp toekomst bestendig te maken.

Hiervoor willen wij graag uw mening vragen over 12 concepten die bedacht zijn naar aanleiding van het vorige onderzoek. Wij willen graag horen of u vindt dat deze concepten bij Schijndel passen en wat er eventueel aan zou moeten veranderen of rekening mee gehouden moet worden.

Onderstaand vindt u een link naar de enquête die maximaal 3 minuten van uw tijd vraagt.

Klik hier om de enquête te starten!

U zou ons hiermee erg helpen om een passend concept te vinden wat bij Schijndel past en zorgt dat Schijndel toekomst bestendig wordt. Delen met andere Schijndelnaren wordt heel erg gewaardeerd. Alvast bedankt!
Tip de redactie!