RABO Kabouterdagen bij RKSV Schijndel

Logo_RKSV_Schijndel, RKSV1

Er wordt weer volop getraind door de jeugd bij Schijndel/DE WIT op het Zuideinder-park aan de Rooiseheide. Dit conform het coronaprotocol van de KNVB en in samen-spraak met de gemeente. Ook het Kaboutervoetbal gaat weer van start.
Voetbalvereniging Schijndel/DE WIT organiseert op de zaterdagen 13 en 20 juni en 5 september 2020 weer de RABO KABOUTERDAGEN.

Kaboutervoetbal bij Schijndel/DE WIT is spelenderwijs leren voetballen voor de allerkleinsten. Is uw zoon of dochter 4 of 5 jaar? Dan kan hij of zij al starten met kaboutervoetbal bij Schijndel/DE WIT.

Lekker spelen

Bij Schijndel/DE WIT kunnen de kabouters iedere zaterdagochtend op het voetbalterrein aan het Zuideinderpark lekker spelenderwijs leren voetballen. We leren de kinderen schieten, aannemen, dribbelen, overschieten en penalty’s. Dit doen we door leuke voetbalspelletjes met elkaar te doen. De training wordt verzorgd door ervaren spelers uit de selectie van Schijndel/DE WIT.

Start kaboutervoetbal 13 juni aanstaande

Zaterdag 13 juni start voor de allerkleinsten het kaboutervoetbal onder leiding van Gijs van Doorn en Joep Jans.

  • Locatie : Voetbalterrein Schijndel/DE WIT, Zuideinderpark, Rooiseheide 20, Schijndel
  • Aanvang : 10.00 uur
  • Deelname is gratis

(Sport)kleding

Het is wenselijk dat de kinderen in sportkleding op de training verschijnen. Uiteraard aangepast aan de weersomstandigheden. Liever een aantal laagjes, dan een (te) dikke trui.
Het belooft opnieuw een leuk, gezellig en leerzaam voetbalspektakel te worden.

Foto’s

Tijdens de trainingen worden mooie foto’s gemaakt. Als u niet wilt dat er van uw kind actiebeelden worden gemaakt dan kunt u dit kenbaar maken bij Gijs van Doorn of Joep Jans. De organisatie respecteert ieders keuze en houdt hier rekening mee.

Afsluiting

Na deze drie zaterdagochtenden sluiten we af in de sportkantine van Schijndel/DE WIT. Samen met de trainers/beleiders drinken en eten we iets lekkers en volgt er nog een RABO-verrassing. Dat is iedere keer weer een feest!

Informatie

Mocht iets onduidelijk zijn, dan kunt u contact opnemen met Gijs van Doorn, telefoonnummer 073 – 5474522 of gijs.van.doorn@kpnmail.nl
Open chat
Tip de redactie!