Politieke partij Hart komt met Zomerfestival

hart-logo

Op vrijdag avond 30 en zaterdag 31 augustus zal de eerste editie van Hart’s Zomerfestival plaatsvinden. Tijdens deze avond en dag zal het gaan over het geluk van de inwoners van Meierijstad en hoe dit op een positieve manier beïnvloed kan worden. Het festival zal gehouden worden in Dorpscentrum de Schakel in Wijbosch.

Hierbij vraagt Hart zich af wat de inwoners zoal doen om het geluk op straat-, buurt-, wijk- en dorpsniveau te vergroten? En wat de politiek en de gemeente doen en zouden kunnen doen op dit gebied? Dit soort vragen komen voorbij in de talkshows, debatten en presentaties.

Er zullen deze avond en dag diverse professionals en vrijwilligers aan het woord komen uit verschillende kernen uit Meierijstad. Een van hen zal Tweede Kamerlid René Peters (CDA) zijn.

Natuurlijk zou een festival geen festival zijn als er geen gezelligheid en ander vermaak aanwezig is verteld Laurens van Voorst op de website van Hart. Er zal muziek zijn en een lunch. Ook zal er ruim de gelegenheid zijn om onder het genot van een drankje te kunnen kletsen. Aan de verdere invulling wordt nog gewerkt.

Volgens Hart-gemeenteraadslid Mirjam van Esh zal het een meer dan gezellige afsluiting van het zomerreces worden. Ze vindt dat het handelen van raadsleden, wethouders en ambtenaren gericht moet zijn op het vergroten van het geluk van de inwoners.

Wilt u meer weten over dit nieuwe festival in Schijndel en zich aanmelden? Neem dan een kijkje op www.hart.ms.
Politieke partij Hart komt met zomerfestival

Tip de redactie!