winterpark schijndel logo

Van vrijdag 6 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020 tovert stichting Winterpark Schijndel de Markt in Schijndel weer om tot Olijslagers Winterpark. De overdekte schaatsbaan, zal net als voorgaande jaren, plaatsvinden tussen de Glazen Boerderij en de Sint Servatiuskerk.

Op vrijdag 6 december vindt om 20.30 uur de opening plaats. Iedereen is van harte welkom om de sfeer van het Winterpark te proeven.
Vanaf 6 december kan men een drankje nuttigen in het prachtige wintercafé, waar dagelijks leuke maatschappelijke evenementen worden georganiseerd. Natuurlijk is het ook mogelijk om de schaatsen onder te binden en het ijs op te gaan. Een deel van de ijsbaan is speciaal voor kinderen ingericht zodat iedereen met plezier van het Winterpark kan genieten. Scholen uit Meijerijstad zijn uitgenodigd om gratis te komen schoolschaatsen. De scholen hebben hier dankbaar gebruik van gemaakt en tijdens de winterweken zullen de leerlingen dan ook hun gymles in de buitenlucht beleven.

Daarnaast draagt het Winterpark ook een maatschappelijk steentje bij, te denken aan het organiseren van de ouderen middagen, gratis knutsel middagen voor de jongste jeugd, het geven van gratis schaatslessen, het betrekken van vluchtelingenwerk en de Vincentius vereniging en zo meer.
Dit alles kunnen we niet alleen. Ook achter de schermen worden de handen ineen geslagen. Vele vrijwilligers staan jaarlijks klaar om dit Winterpark mogelijk te maken. Op alle onderdelen van de organisatie zijn het deze vrijwilligers die ervoor zorgen dat het de bezoekers aan niets ontbreekt. Daarnaast zijn we ongelofelijk blij met de inbreng van onze hoofdsponsor Olijslagers tenten en de vele andere sponsoren zodat er wederom een fantastisch Winterpark gerealiseerd kan worden.

Het Winterpark is vanaf 6 december t/m 6 januari dagelijks geopend. De schaatsbaan is overdekt. Het gebruik van de schaatsbaan exclusief schaatsen kost € 4,00 per dag. Voor meer informatie, actuele openingstijden en alle evenementen tijdens Winterpark Olijslagers kijk op winterparkschijndel.nl
Winterpark