Op zoek naar jeugdleden? Doe mee met Sjors Sportief

Oproep aan sportverenigingen/sportaanbieders om zich aan te melden

Komend schooljaar start in Meierijstad een nieuwe editie van Sjors Sportief. Voor sportverenigingen een mooie manier om hun aanbod kenbaar te maken én leden te werven. Sportverenigingen die mee willen doen kunnen zich tot en met 31 mei inschrijven.
Met Sjors Sportief laten sportverenigingen basisschoolkinderen door middel van proeflessen ontdekken welke sport(en) ze leuk vinden. Door hen vrijblijvend verschillende sporten uit te laten proberen, ontdekken ze welke sport bij hen past en bij welke club ze het goed naar hun zin hebben. Een uitgelezen kans om nieuwe leden te werven en te laten zien hoe de sfeer binnen de club is. Niet voor niets is Sjors Sportief dan ook al jaren een regelrechte ‘hit’ onder de basisschooljeugd. Afgelopen schooljaar liet Sjors maar liefst 2200 basisschoolkinderen kennismaken met diverse sportieve activiteiten binnen gemeente Meierijstad.

Schooljaar 2020-2021

Ondanks de COVID -19 situatie krijgen basisschoolkinderen ook aankomend schooljaar weer de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze kennis te maken met alle sportieve activiteiten. Alle sportverenigingen uit de gemeente Meierijstad krijgen de mogelijkheid om hun proeflessen te promoten in het kleurrijke Sjorsboekje, waar kinderen zich vervolgens digitaal voor kunnen inschrijven.

Promoot je sportvereniging

Sjors Sportief stimuleert kinderen om een structurele actieve deelname te bewerkstelligen. De proeflessen van de diverse verenigingen worden geplaatst in een kleurrijk boekje dat in september onder alle basisschoolleerlingen in Meierijstad wordt verspreid. Dat betekent dat verenigingen zonder kosten hun proeflessen kunnen promoten bij alle gezinnen in Meierijstad.

Aanmelden kan tot en met 31 mei

Wil je komend schooljaar sportieve proeflessen aanbieden en worden opgenomen in het Sjors Sportief boekje? Voer je proeflessen dan uiterlijk 31 mei in via www.sjorssportief.nl.

 

Sport
Foto: Aman Jakhar via Pexels
Tip de redactie!