Ook dit jaar weer de Plus Voetbaldagen bij s.v. Avanti ’31

Al jarenlang zijn de Plus Voetbaldagen in de laatste week van de schoolvakantie. En dat is ook dit jaar weer zo. Vanaf maandag 21 tot en met donderdag 24 augustus zal het sportpark van s.v. Avanti ’31 in Schijndel weer in het teken staan van deze traditie. Bijna 100 kinderen in de leeftijd tussen 8 en 14 jaar gaan dit jaar trainen en de sportieve strijd aan met elkaar. Elke dag start het programma om 10.00 uur en zal het rond de klok van 15.00 uur worden afgerond.

Elke morgen staat vooral in het teken van een gerichte training. De lunch wordt aangeboden door Plus Eijkemans en na de middag zal het programma vooral in het teken staan van competitiespellen. Als rode draad is er de strijd om Koning Voetbal. Ook Fair Play staat erg hoog in het vaandel. De organisatie heeft een nauwe samenwerking met diverse profclubs in de regio, die elk jaar ook hun steentje bijdragen aan het slagen van deze voetbalweek.

De editie van 2016 was een groot succes en diverse spelers uit het betaalde voetbal kwamen een kijkje nemen en de deelnemers blij maken. Zie hiervoor de foto’s hieronder.

De Plus Voetbaldagen zijn dit jaar van maandag 21 tot en met 24 augustus. Het programma start om 10.00 uur en om 15.00 uur wordt het afgesloten. De entree op het sportpark van s.v. Avanti ’31 aan de Avantilaan in Schijndel is gratis.

Voor meer informatie kan de redactie contact opnemen met Vincent de Vroomen, telefonisch bereikbaar onder nummer 06-20133311.




Tip de redactie!