Ontwerp een herfsttuin of tafel met het TUINIDEE pakket van Hellings Tuinen en Bestratingen

Speciaal voor kinderen tot 12 jaar heeft Hellings Tuinen en Bestratingen een leuke winactie opgezet. Kinderen uit Schijndel en omstreken kunnen bij Hellings Tuinen en Bestratingen een TUINIDEE pakket ophalen om een prachtige herfsttafel of herfsttuin te maken. In het pakket zit een plantje, een sticker tuingereedschap. Gebruik het plantje en de sticker en zoveel mogelijk leuke dingen uit de natuur om een zo mooi mogelijke tuin of tafel te maken.

Het idee is voor deze actie is bij Hellings Tuinen en Bestratingen ontstaan om in deze bijzondere tijden toch ook weer iets voor kinderen (liefst samen met papa en/of mama, opa en/of oma) te betekenen.

Meedoen?

Maak een mooie foto van jouw TUNIDEE en plaats die op de Facebook of Instagram van Hellings Tuinen en Bestratingen. Zet daarbij de naam van het kind en de leeftijd. Doe dit voor 23 oktober en je maakt kans op mooie prijzen! Op zondag 25 oktober worden de winnaars via de social media kanalen bekend gemaakt.

Ophalen?

Het ophalen van de TUINIDEE-pakketten kan vrijdag 16 oktober van 15.30 tot 17.00 of zaterdag 17 oktober tussen 10.30 en 12.00 op de Borne 27 in Schijndel.

Prijzen?

Er zijn verschillende leuke prijzen te winnen zoals kaartjes voor Toverland, entreetickets voor het disco zwemmen in Zwembad de Molenheide of een cadeaubon van Craftgarden.

Bekijk hieronder 2 voorbeelden van Mats en Dex
Tip de redactie!