open-coffee-het-groene-woud

Wil je nieuwe mensen ontmoeten? Kennis delen, inspiratie opdoen, of zo maar een kopje koffie drinken en meer te weten komen over het ontstaan van Sint-Oedenrode?

Kom dan op woensdag 11 december naar de netwerkwandeling die door Open Coffee het Groene Woud wordt georganiseerd. We gaan 2019 actief afsluiten: al wandelend en aansluitend een hapje en een drankje in het gezellige centrum.
Verzamelen om 18.45 – 19.00 in het bestuurscentrum Meierijstad (oud gemeentehuis Sint-Oedenrode/Dommelrode) met een kopje koffie/thee. Daar zal Patrick Sanders in het oude gedeelte beginnen met zijn verhaal over Sint-Oedenrode. Vervolgens gaan we er met zijn allen op uit en het centrum in waar we eindigen in een van de horeca gelegenheden voor een hapje en een drankje. Verwachtte eindtijd is 21.00 uur.

Patrick Sanders is een BR-er: bekende Rooienaar: veel mensen kennen hem als vrijwilliger bij diverse organisaties. Hij traint bv. al jaren met veel enthousiasme de jeugd van Fortuna ’67. Hij is een goede amateurfotograaf en fotografeert ongeveer alles wat los en vast zit in Sint-Oedenrode. Deze hobby komt goed van pas bij zijn passie: dat is het verzamelen van alles wat met Sint Oedenrode te maken heeft. Hij heeft ondertussen zoveel spullen, dat hij daarmee zijn zolderkamer kan vullen en daar een heus museumpje heeft ingericht.

Patrick gaat ons door Sint Oedenrode leiden en gaat ons een en ander vertellen over dit mooie en historische dorp. Hij zal wat spullen meenemen uit zijn verzameling om ons te laten zien. Het beloofd een interessante dorpswandeling te worden! Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Open Coffee ’t Groene Woud is het platform waar eenieder kan kennis delen, ideeën bespreken, brainstormen of samenwerken. Kortom natuurlijk netwerken op zijn Brabants!

Voor vragen kan contact worden opgenomen met Marischka Klotz – Alma Engelhart – Christa Thieme-Krüs of mailen naar opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com. Aanmelden mag op opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com , maar hoeft niet.

Op 11 december zullen wij ook aandacht vragen middels een “foutekersttruienactie” waarmee we kinderen ondersteunen die het helaas een stuk minder goed hebben. Het is niet verplicht maar we zouden het op prijs stellen als je een kersttrui of een andere kerstaccessoire draagt en een donatie geeft die avond. Voor meer informatie over deze actie kijk dan op: https://www.savethechildren.nl/foute-kersttruien-dag.

Voor meer informatie: kijk op onze social media. LinkedIn (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee het Groene Woud).
Tip de redactie!