Netwerkbijeenkomst Open Coffee ’t Groene Woud bij Tuincentrum en Hoveniersbedrijf Schel

open-coffee-het-groene-woud

Open Coffee ’t Groene Woud is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeenten stimuleert. Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Onder het genot van een kop koffie kunnen je kennismaken met elkaar en je laten inspireren door elkaar maar ook de omgeving. Contacten en ideeën opdoen met en bij enthousiaste mensen uit de regio, in het bijzonder vanuit de gemeenten Boxtel – Schijndel – Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode.
Open Coffee het Groene Woud organiseert maandelijks netwerkbijeenkomsten op wisselende locaties. Op woensdag 12 februari zijn zal Tuincentrum en Hoveniersbedrijf Schel de ontmoetingsplek zijn. Tussen 9 en 11 uur zal Annette Schel de gasten van Open Coffee ’t Groene Woud ontvangen. Je bent dan van harte welkom op het adres Vijverweg 14A te Schijndel.

Aanmelden voor deze bijeenkomst mag op opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com, maar is niet verplicht, je kunt ook zo binnen lopen.

Voor meer informatie: kijk op de social media van Open Coffee ’t Groene Woud: LinkedIn (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee het Groene Woud).
Tip de redactie!