Mooie overwinning SV Avanti’31, Gelijkspel voor Schijndel/DE WIT in Vught, grote nederlaag voor WEC

SV Avanti’31 heeft vanmiddag in de thuiswedstrijd tegen SCG’18 op fraaie wijze de eerste 3 punten van het seizoen weten te behalen. Na negentig minuten stond er een verdiende 4-1 op het scorebord voor de thuisploeg. Avanti speelde vanmiddag een degelijke wedstrijd, maar kwam wel met 0-1 achter. Daarna werd Avanti sterker en wist in de 66 minuut de gelijkmaker te maken. Daarna werd het vrij snel 2-1 en 3-1 en was de wedstrijd zo goed als beslist. Uiteindelijk wist Avanti ook nog de 4-1 te maken en spoelde daarmee de bittere nasmaak van de eerste twee wedstrijden, waarin werd verloren, weg.

De wedstrijd van Avanti was vanmiddag via een livestream te volgen op de Facebookpagina van Schijndel-Online, zodat de supporters van Avanti en SCG’18 de wedstrijd toch konden bekijken ondanks de corona maatregelen waardoor supporters even niet welkom zijn bij de wedstrijden.

Voor Schijndel/DE WIT stond er vanmiddag een uitwedstrijd op het programma bij Zwaluw VFC in Vught. Schijndel/DE WIT speelde een degelijke wedstrijd, gaf wat kansjes we, maar wist ook zelf regelmatig er goed uit te komen en kansen te creëren. Uiteindelijk wisten beide teams niet te score te komen en werd de wedstrijd afgesloten met een 0-0 gelijkspel. Het eerste punt voor Schijndel/DE WIT in de eerste wedstrijd van het seizoen en dat tegen de ploeg die de eerste twee wedstrijden wist te winnen. Fijn voor de Schijndelse supporters was dat ook deze wedstrijd via een livestream te volgen was. Zo konden ze deze wedstrijd

Schijndel/DE WIT speelde nog niet eerder omdat de eerste twee wedstrijden werden uitgesteld vanwege coronaperikelen. Daarom staat er komende donderdag een inhaalwedstrijd op het programma tegen Nijnsel/TVE reclame. Deze wedstrijd zal om 19.45 uur van start gaan op het Zuideinderpark.

Voor WEC werd het een teleurstellende middag, eentje om snel te vergeten. In een uitwedstrijd tegen de Woenselse Boys konden de Wijbosschenaren geen vuist maken en verloren ruim. Het werd een 5-1 nederlaag die WEC moest incasseren, waardoor men op 1 punt blijft steken na 3 wedstrijden.

Uitslagen van de vandaag gespeelde wedstrijden:

3e klasse C:

SV Avanti’31 – SCG’18 4-1
FC Engelen – Alem 1-2
Zwaluw VFC – Schijndel/DE WIT 0-0
ODC – Den Dungen 4-0
Nijnsel/TVE reclame – BMC (afgelast)

4e klasse F:

Mariahout – Tivoli 3-1
DVS – Avesteyn 2-5
Woenselse Boys – WEC 5-1
Pusphaira – VOW 0-6
ELI – Acht 0-5
RKGSV – DOSL nb
Tip de redactie!