Kunstlezing Monet “Tuinen van verbeelding” in Bibliotheek Schijndel

Logo Bibliotheek Meierijstad

Bibliotheek Schijndel organiseert op donderdag 7 november om 20.00 uur een kunstlezing over de tentoonstelling Monet, Tuinen van Verbeelding.

Monet

Het is alweer 33 jaar geleden dat er in Nederland een grote tentoonstelling van Monet te zien was. Een groot deel van zijn beroemde ’tuinen’ is zelfs nog nooit in Nederland te zien geweest. Hoog tijd voor een eerbetoon in het Gemeentemuseum Den Haag. De lezing Monet – Tuinen van verbeelding gaat over leven en werk van deze beroemde impressionist.

Kunstlezing

Bibliotheek Schijndel organiseert op donderdag 7 november om 20.00 uur een kunstlezing over deze tentoonstelling. Kunsthistorica Marie Christine Walraven zal u deze avond alles vertellen over de tentoonstelling en u helemaal meenemen naar de tijd van Monet. Haar enthousiaste en boeiende wijze van vertellen over de schilderijen zorgt voor een mooie ervaring die u zeker niet wilt missen.

De kunstlezing begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. De kaartverkoop is reeds gestart. Bibliotheekleden betalen in de voorverkoop €5,- en aan de kassa €7,- Niet leden betalen €7,-. U kunt een kaartje kopen via www.bibliotheekmeierijstad.nl

Wilt u meer weten over de activiteiten die wij organiseren of wilt u een abonnement? Kijk dan op: www.bibliotheekmeierijstad.nl
Tip de redactie!