Koop een potje met vet en steun de gidsen van Scouting Schijndel

De gidsen, meiden tussen de 10 en 14 jaar, van scouting schijndel hebben normaal gesproken erg veel acties waarmee ze een centje bijverdienen om op zomerkamp te gaan en gave activiteiten mee te doen. Voorbeelden van zulke acties zijn hamburgers verkopen op Boschwegse mert, fietsenstallingen beheren bij evenementen en dergelijke. Deze acties zijn vanwege corona helaas niet doorgegaan waardoor de gidsen geen geld op konden halen voor een zomerkamp.

Daarom is Fakkelvet bedacht! Fakkelvet verkoopt fakkels en vuurpotten gemaakt door de gidsen van Scouting Schijndel. Een aantal acties kan niet doorgaan dit jaar, maar als iedereen de Fakkelvette handel van Scouting Schijndel koopt, kunnen de gidsen gewoon lekker op kamp! Daarnaast heb jij dan een uniek topproduct waarmee je een lekkere avond hebt, en natuurlijk de buurman jaloers maakt. Alle Fakkelvet producten zijn geupcycled. Dat betekend dat van oude, minderwaardige (afval) producten een waardevoller product gemaakt wordt. Scouting Schijndel gebruikt producten die anders als afval weggegooid worden. Zo worden oude kaarsenstompjes, afgekeurde houtstelen, gebruikte blikken en oude lakens, shirts en theedoeken mooi nog een keer gebruikt! Daarnaast zijn alle producten natuurlijk handgemaakt.

Op de foto zie u wat er verkocht wordt op www.fakkelvet.nl.

Grote vetpotten (brandduur van 9 uur), kleinere potjes vet(brandduur van 7 uur) en fakkels (brandduur 30 minuten. Ook worden losse onderzetters om meubels te beschermen tegen de hitte van de blikken verkocht! U kunt kunt via de website www.fakkelvet.nl een bestelling plaatsen en een vrijdagavond kiezen waarop de bestelling bij het scouting gebouw opgehaald wordt. Er kan contant betaald worden.
Tip de redactie!