Een grote verrassing vanmiddag voor de heer Christ van Heeswijk. Tijdens de viering van het 50 jarig bestaan van de voetbalclubin de Holy Cow aan de Boschweg ontving hij van Burgemeester Kees van Rooij een Koninklijke Onderscheiding. Deze onderscheiding “Lid in de Orde van Oranje-Nassau” ontving hij voor al het vrijwilligerswerk dat hij in de afgelopen jaren heeft verricht voor de gemeenschap.

Christ van Heeswijk terras

De onderscheiding werd door zijn vrouw opgespeld.

Christ van Heeswijk

Christ van Heeswijk terras familie

Hieronder een opsomming van de vrijwilligerswerkzaamheden waar de heer van Heeswijk zich voor heeft ingezet:

1995 – heden

Voorzitter en vrijwilliger bij voetbalvereniging FC Holy Cow in Schijndel. Betrokkene zet zich in voor het behoud van en de samenhang binnen de vereniging. Hij onderhoudt het terrein, werft sponsoren en verzorgt de materialen. Daarnaast voert hij het overleg met de regionale voetbalverenigingen, fungeert hij als grensrechter, organiseert hij het jaarlijkse verenigingen toernooi, de sinterklaasviering en het jaarlijkse clubuitje.

2000 – heden

Bestuurslid bij biljartvereniging Holy-Cow. Betrokkene regelt mede de competitie in Schijndel. Hij maakt de opstelling voor de wedstrijden en houdt de competitie-resultaten bij.

2010 – heden

Organisator van en vrijwilliger bij de meerdaagse (internationale) wielerwedstrijd ZLM-tour, Betrokkene draagt bij aan de voorbereidingen, werft vrijwilligers, zet zich in voor de opbouw van het parcours en coördineert de vrijwilligers tijdens het evenement.

2013 – heden

Penningmeester van en vrijwilliger bij de Stichting ‘Hart voor Longen Meierijstad’. De stichting zet zich in voor het onderzoek naar de ziekte Pulmonale Hypertensie, een zeldzame levensbedreigende aandoening van de bloedvaten in de longen. Betrokkene onderhoudt de contacten met wetenschappers, draagt de zorg voor de public relations, organiseert mede de fondsenwervende activiteiten en werft sponsoren.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!