Klompenklets van carnavalsclub Net Nie in 2020 weer een klapper!

net nie schijndel logo

Deze keer een Schijndelse debutant op de planken!

Carnavalsclub Net Nie organiseert dit jaar voor de twaalfde keer Klompenklets; een gezellige avond– en/of middag met diverse bekende Tonpraoters! Na het verjaardagsfeestje van vorig jaar vanwege de 11e keer zijn ook dit jaar weer bijzondere gasten uitgenodigd! Wie dit zijn, is nog even geheim. Wat u kunt verwachten? Er zijn zes optredens, mét een Schijndelse debutant! Kletsen, onzinnig praten, bazelen, zwammen, apekool verkopen, uit de nekharen lullen, onzin verkopen… Het wordt in ieder geval weer een lachen, gieren en brullen en een feest om bij te zijn!

Kaartverkoop start 14 december

Het feest start op vrijdagavond 31 januari (zaal open om 19 uur), zaterdagavond 1 februari (zaal open om 19 uur) en zondagmiddag 2 februari 2019 (zaal open om 14 uur) in Sociaal Cultureel Centrum De Vink in Schijndel.

De verkoop van de kaarten start op zaterdag 14 december om 8.30 uur bij Tabaktief Jan van Roessel aan de Hoofdstraat 95 in Schijndel. Voor de eersten heeft Net Nie nog een leuke verrassing. Kaarten kosten € 11,00 per stuk.

Meer info ook via de Facebookpagina van Net Nie.
Net-Nie

Tip de redactie!