Op woensdag 12 augustus organiseert het Citymanagement Schijndel in samenwerking met InSchijndel, horecagelegenheden en winkeliers een kinderspeelplaats op de markt, achter de Glazen Boerderij.

Activiteiten

De Schijndelse markt wordt van 13:00 tot 17:00 uur omgetoverd tot een grote speelplaats met springkussens en verschillende oudhollandse spelen zoals tafelhockey, slingerbal, een sjoelbak, het kazenspel, touwwerpen en boter, kaas & eieren. Daarnaast kunnen kinderen zich laten schminken of kijken naar de optredens van ballonnenclown Dico.

Lekkers voor jong & oud

Ouders kunnen heerlijk vertoeven op de terrassen rondom de markt. Ook op de markt worden verschillende zitmogelijkheden gecreëerd. Kinderen kunnen hier genieten van zoetigheid: ijsjes, suikerspinnen, poffertjes en popcorn. Alles proeven? Koop dan een stempelkaart voor € 4,-. De overige activiteiten op de kinderspeelplaats zijn gratis toegankelijk.

Vrij toegankelijk

De kinderspeelplaats is vrij toegankelijk voor jong & oud. Geniet van een leuk gezinsuitje InSchijndel. Zien we je woensdag 12 augustus tussen 13:00 en 17:00 uur op de markt?

Wil je meer informatie over de Kinderspeelplaats? Neem dan contact op met Harrie van Herpen via redactie@in-schijndel.nl.
Open chat
Tip de redactie!