Johan Schellekens vrijwilliger van het jaar bij SV Avanti ‘31

Logo_sv_avanti_31, SVA

Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging SV Avanti ’31 is Johan Schellekens benoemd tot vrijwilliger van het jaar. De vrijwilliger van het jaar wordt ieder jaar gekozen door de oud winnaars van deze prijs.

Allereerst waren er nog een paar jubilarissen die niet aanwezig hadden kunnen zijn bij de huldigingsavond afgelopen oktober. Zij werden nu tijdens de nieuwjaarsreceptie door Jack Brus alsnog naar voren geroepen.

Allereerst Gijs vd Boogaard, die de onderscheiding kreeg opgespeld van lid van verdienste voor het meer dan tien jaar actief zijn als kaderlid en/of scheidsrechter.

Geert van Heeswijk werd gehuldigd voor het 25 jarige lidmaatschap en kreeg hij de speld van verdienste opgespeld voor zijn jarenlange inzet als trainer/coach van diverse jeugdelftallen.

Leo van Uden kreeg uit handen van voorzitter Jack Brus de gouden speld uitgereikt voor zijn 50 jarige lidmaatschap.

Na deze huldigingen werd Johan Schellekens naar voren geroepen. Johan is al vele jaren leider van het 8e elftal, daarnaast al lang actief in de ZeskampCommissie, waarvan hij inmiddels al een aantal jaren voorzitter is. Sinds enkele jaren maakt Johan deel uit van de TC, waarin hij de belangen van de lagere elftallen behartigt. Onder luid applaus van de aanwezigen werd Johan Schellekens vervolgens uitgeroepen tot ‘Vrijwilliger van het jaar’. Uit handen van Jack Brus kreeg Johan het ingelijste diploma behorende bij de vrijwilliger van het jaar en daarbij een dinerbon overhandigd.

Hierna overhandigde Gerard van Houtum als voorzitter van de supportersvereniging van SV Avanti ’31 aan Johan Schellekens symbolisch het eerste exemplaar van het door de supportersvereniging gesponsorde nieuwe coachjack. Alle leiders van jeugdteams en senioren elftallen krijgen de komende weken hun eigen nieuwe jack overhandigd.

Tot slot tekende Henry van Wanrooij het contract waarmee hij ook in het seizoen 2020/2021 hoofdtrainer van SV Avanti ’31 is.

Hieronder enkele foto’s van deze middag.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!