Jeugdhonk Dreamlife is een stichting geworden en viert feest

Jeugdhonk Dreamlife heeft iets groots te vieren!

Op 7 februari 2020 is jeugdhonk Dreamlife officieel een stichting geworden.  Dit gaat Dreamlife vieren met alle kinderen op woensdag 12 februari 2020.  Naast de activiteit (knutselen) zal er ook iets lekkers aangeboden worden aan de kinderen. Wat dit precies wordt houdt de organisatie nu nog even geheim. Ook is er nog een andere verrassing voor de kinderen.

Dat jeugdhonk Dreamlife een stichting is geworden, is mede mogelijk gemaakt door SVN Notarissen. Dreamlife wil dan ook in het bijzonder Melissa van Rosmalen- van der Stelt bedanken die erg goed heeft geholpen bij het realiseren van de stichting.

Een feest is natuurlijk alleen leuk als er veel mensen zijn, wij hopen daarom ook op een hoge opkomst, aldus Sam Lammers van de nieuwe stichting Dreamlife.

Jeugdhonk Dreamlife is een plaats waar kinderen die op de basisschool zitten op woensdagmiddag gratis  kunnen spelen. Dreamlife is open om 14:30 tot 17:00, later komen of eerder weggaan mag altijd. Kinderen zijn welkom in de papaverstraat 17A (tegenover de Spar en Jopie). Er is elke week een hoofdactiviteit waar kinderen aan mogen deelnemen zoals: bingo, knutselen, bakken en nog veel meer.

Voor meer informatie kun je de Facebookpagina bekijken van Dreamlife:  https://www.facebook.com/Jeugdhonk-Dreamlife-186184718239209/




Dreamlife, Bloemenwijk

Tip de redactie!