Het weekend van week 38 in Schijndel

Vrijdagavond staat voor de jeugd de rollerdisco van RC Alico op het programma vanaf 19:00 kunnen de rolschaatsen ondergebonden worden. In het City theater dat nog steeds een grote jungle is kan genoten worden van Papi Chulo.

Zaterdag is het alweer de laatste mogelijkheid om het Basecamp aan de Vlagheide te bezoeken. Op zondag zullen de legervoertuigen namelijk in alle vroegte weer in een grote colonne vertrekken. Deze zaterdag starten ook de wijndagen zowel zaterdag als zondag zijn er bij Winery and Herbs aan de Boxtelseweg diverse activiteiten.

Op zaterdag avond zal de eerste editie zijn van “Back to te Future“ bij café de Hopbel waarbij met de muziek wordt teruggegaan in de tijd. Bij café ’t Zuid zal Martin Stone een optreden gaan verzorgen tijdens de Gouwe ouwe avond.

Zondagochtend zal zoals eerder vermeld de colonne met leger voortuigen het basiskamp weer achter zich laten. Filmclub Schijndel viert deze dag haar 25-jarig bestaan met 2 voorstellingen in ’t Spectrum en bij het Gilde Sint Catharine & Barbara zal het jaarlijkse Koningsschieten plaatsvinden.

Verder zal het hele centrum zal deze middag omgetoverd worden tot een groot springkussen paradijs. De 4e zondag in september is namelijk traditiegetrouw kinderboulevard in Schijndel. Kinderen kunnen zich hier uitleven op de diverse springkussens en stormbanen. Op de verschillende terrassen zal voor de ouders en opa’s en oma’s ook voor vermaak gezorgd worden.

Bekijk hier de volledige evenementen kalender van Schijndel. Hieronder staat een terugblik van afgelopen weekend. Heb je ook een leuk filmpje of foto’s? Stuur ze dan naar via WhatsApp naar 06-82255837.




Tip de redactie!