Het komende weekend in Schijndel

Ook dit weekend zijn er weer volop activiteiten in Schijndel. Zo kunt u Sinterklaas en zijn pieten weer op verschillende plekken tegenkomen en zijn er voor de wijnliefhebbers diverse proeverijen in de Schijndelse horeca. Op sportgebied springt er een wedstrijd uit, dé Schijndelse derby op het Zuideinderpark tussen RKSV Schijndel en SV Avanti ’31.

Op vrijdagavond wordt er Sinterklaas gevierd bij de oude Vossenberg aan de Papaverstraat. In het gehele centrum zullen de winkels vele kortingsacties hebben in het kader van Black Friday. In het City theater wordt de snoepjesfabriek van Candy factory weer gehouden. Met diverse artiesten zullen zij er weer een groot feest van maken. In café de Sok zal het evenement Les Inferno plaatsvinden. Met Keezus Christus kun je daar genieten van de lekkerste disco muziek

Deze zaterdag zal ook van 10:00 tot 16:00 weer de weekmarkt gehouden worden in het centrum van Schijndel. Vanaf 12:00 zullen er pieten in het centrum te vinden zijn. Sinterklaas zal rond 14:30 naar het Schijndelse centrum komen.

Manege de Molenheide staat alweer voor de 3e week op rij bol van de muziek. Deze zaterdag zullen vele tribute bands op komen treden op maar liefst 3 verschillende podia. Met coverbands van ABBA, Queen, Guns ’n Roses en nog veel meer zal Legends Live XXL een grote diversiteit aan muziek bieden. Bij het tot beste koffiezaak van Brabant uitgeroepen BakkieKoffie kun je deze zaterdag avond terecht voor een wijn en spijs avond. In café de Sok kunnen de sportieve bierdrinkers terecht om te gaan bierpongen tijdens het bierpongtoernooi. Bij Grand café de Hopbel kun je terecht voor een optreden van de all-round coverband Solid Sound uit Zijtaart.

Zondag 1 december zal er in sporthal de Dioscuren een grote overdekte vlooienmarkt gehouden worden. Van 10:00 tot 16:00 kun je snuffelen naar koopjes. In ’t Spectrum zal de kindervoorstelling Meester Monster Rovers gehouden worden voor kinderen vanaf 4 jaar.

’t Tramhuys organiseert deze dag een wijproeverij in samenwerking met ’t Wijnhuis. Zoals iedere eerste zondag van de maand, zal er ook komende zondag live muziek zijn bij de Triangelbar. De voetballiefhebbers kunnen ‘s-middags terecht op het Zuideinderpark waar RSKV Schijndel en SV Avanti ’31 om 14:00 aftrappen voor de Schijndelse derby.

Voor een volledig overzicht van alle evenementen kunt u terecht in onze evenementenkalender.  Mist u een evenement? Of wilt u een evenement toe laten voegen? Stuur dan een mail naar info@schijndel-online.nl of stuur een WhatsApp naar 06-82255837. Ook als u leuke foto’s of video’s heeft van een evenement mag u deze naar ons toe sturen voor Dit was het weekend met Schijndel-Online.nl. Wij plaatsen ze graag.

Tip de redactie!