Dit weekend zijn er weer verschillende “online”, maar ook “offline” evenementen te beleven. Met de versoepelingen voor de deur zal dit het laatste weekend zijn dat de terrassen van de horecagelegenheden gesloten zullen zijn. Met veel passen en meten zijn de Schijndelse horeca hier ook helemaal klaar voor.

Op vrijdag avond zal DJ-Ronie je live vanuit de Zwengel vermaken met de leukste en gezelligste hits van toen en nu. Tijdens de livestream kun je jouw favoriete plaatje aanvragen. De livestream is hier te volgen.

Meer een liefhebber van Gouwe Ouwe hits? DJ Wim zal zaterdag vanaf 18.30 uur weer de beste gouwe ouwe, maar ook Nederlandstalige knallers laten horen  in de Facebook groep van ’t Zuid. In ruim twee uurtjes hoor je “Het geluid van ’t Zuid” voorbij komen in je eigen huis. Nog een keer thuis genieten want vanaf 1 juni zal ’t Zuid weer open gaan en zal DJ Wim daar weer te horen zijn.

Zaterdag is traditiegetrouw de weekmarkt in Schijndel. Voor alle wekelijkse boodschappen kun je hier terecht. Vanaf 16:00 kun je live genieten van de top 40 van de Dolle mina. Deze kon je de afgelopen weken zelf samenstellen. Deze zaterdag start ook de eerste aflevering van Skèndels koken. Hiermee kun je live mee koken met chefkok Arwin van de Nachtegaal. Heb je geen zin om zelf te koken? Dan kun je ook terecht bij ’t Tramhuys. Daar wordt live op het terras een mixed grill bereidt.

Deze zondag eerste pinksterdag is de laatste dag dat de terrassen en horeca dicht blijven. Op deze dag staat ook verder niets in de lokale agenda.

Op 1 juni mogen de horeca gelegenheden dan eindelijk weer open. Bij ’t City theater kun je deze dag genieten van Sushi in de Jungle. In samenwerking met Sushithuis.nl kunnen er 30 personen genieten van een concertregistratie en Sushi. Bij Casa del Arte zal singer songwriter Tim Knol op het podium staan voor een all-in huiskamerconcert.

Geniet van het heerlijke pinksterweekend, maar houdt de regels van het RIVM en de lokale horeca goed in acht.

Heb je zelf een leuk initiatief of evenement dat je onder aandacht wil brengen? stuur ons dan een mail naar info@Schijndel-Online.nl of een Appje naar 06-82255837.




Tip de redactie!