Op vrijdag 22 november kunnen de liefhebbers van bingo weer terecht op de Boschweg. In de gymzaal aan de Papaverstraat vindt de maandelijkse bingoavond van Stichting Rondom d’n Toren plaats. Om 17:00 gaat de kaartverkoop van het grootste Schijndelse evenement Paaspop van start. Tijdens de Launch party op de markt kunnen de eerste hard copy tickets van Paaspop 2020 gekocht worden. Hierbij zal een tent aanwezig zijn waarin diverse artiesten op zullen treden. In ’t spectrum zal de film Once upon a time in Hollywood van niemand minder dan Quentin Tarantino te zien zijn. In het City theater zal DJ de Darkraver er een groot feest van maken. Voor de natuurliefhebbers wordt in de bibliotheek in Schijndel een lezing gehouden over het grote voedselbos dat in Schijndel gerealiseerd wordt. De jeugd kan bij de Soos cosy up deze avond laser gamen. Op vrijdagavond start ook de vogeltentoonstelling van Vogelvereniging Fenix. De tentoonstelling zal ook op zaterdag en zondag plaatsvinden.

Op zaterdagmiddag zal de eerste van de 3 Sinterklaas shows plaatsvinden in het Elde College. De show van zaterdag begint om 14:30. Op de markt zal de wekelijks terugkerende weekmarkt plaatsvinden. Vanaf 15:00 gaan de deuren van Manege de Molenheide open voor de grote foute party met onder andere Rene Froger, Anita Meyer en Dries Roelvink. Voor de afterparty van de foute party kun je terecht bij Café de Sok. Bij Grand café de Hopbel wordt weer terug gegaan in de tijd met het maandelijks terugkerend evenement Back to the Future. Deze editie komt Lesly Linch optreden. In café ’t Zuid zal ook een maandelijks terugkerend gehouden worden. De avond met gouwe ouwe met DJ Wim en deze keer Pedro Cremers als gast artiest.

Op zondag 24 november zullen alweer de 2 laatste Sinterklaas shows plaatsvinden in het Elde College. Voor de 2 shows op zondag zijn nog kaarten verkrijgbaar bij de Plus. Bij Wijnbar de Buren zal Les Gens een optreden verzorgen met onder andere Franse chansons, folk en Zuid Amerikaanse muziek. In SCC de Vink zal het de laatste dag zijn dat u de vogeltentoonstelling van Fenix kunt bezoeken. Bij speelhonk de Instuif kun je deze dag een gek kapsel laten maken.

Voor een volledig overzicht van alle evenementen kunt u terecht in onze evenementenkalender.  Mist u een evenement? Of wilt u een evenement toe laten voegen? Stuur dan een mail naar info@schijndel-online.nl of stuur een WhatsApp naar 06-82255837. Ook als u leuke foto’s of video’s heeft van een evenement mag u deze naar ons toe sturen voor Dit was het weekend met Schijndel-Online.nl. Wij plaatsen ze graag.
Tip de redactie!