Het komende weekend in Schijndel

Net als vorig weekend zullen er geen evenementen gehouden worden in Schijndel. De Schijndelse horeca heeft het hierdoor heel moeilijk en doen er alles aan om toch in beeld te blijven en de klanten te bedienen.

Zo is er op de Boschweg iedere week een Bier Borrel Box te bestellen om op te halen voor het weekend. Tijdens de weekmarkt zullen Jansen & Jansen en ’t Onderonsje hun gerechten via een kraam aanbieden. Bij de Schaapskooi kun je weer gebruik maken van de Drive Thru als je aan het wandelen, fietsen of zelfs te paard van de natuur aan het genieten bent. Kijk hier voor een volledig overzicht van wat de Schijndelse horeca allemaal voor acties heeft om de kroeg en het restaurant gevoel toch een beetje in huis te halen.

Er zullen dit weekend wel enkele online evenementen plaatsvinden. Zo zal DJ-Ronie op zaterdag van 19:00 met behulp van het verzoekjesrad jouw favoriete muziek draaien. Op zondag avond vanaf 18:00 kan er weer genoten worden van Golden Oldies van vinyl. DJ Jan de Jong zal deze weer op de draaitafel leggen en ook hier zijn de platen aan te vragen.
steun de schijndelse horeca

Tip de redactie!