Dit weekend vinden er in Schijndel weer diverse evenementen plaats. Van online bierproeverij tot orgelconcert in de Sint Servatiuskerk op de markt.

Vrijdag wordt in ’t Spectrum door de KEG een tentoonstelling geopend. Bij deze tentoonstelling zal 30 jaar concrete kunst van Roland de Jong te zien zijn. ’s Avonds kan er bij RKSV Schijndel in de kantine weer gekeesd worden. In het City theater is het Hawaï blousejes vrijdag en de best verkleedde persoon wint een leuke prijs. Bij Café de Sok en Visite gaat deze avond de strijd tussen V & T onverminderd door.

Zaterdagochtend om 10:00 uur staan de kramen van de weekmarkt weer klaar voor de wekelijkse boodschappen. Op het voetbalveld van RKSV Schijndel kunnen de allerkleinsten vanaf 10.00 uur deelnemen aan de kabouterdagen. In het City theater kun je Flikflooien in de Jungle.

Op zondag vindt er in de Sint Servatiuskerk aan de markt in Schijndel vanaf 16.00 uur een bijzonder orgelconcert plaats met organist Bert van den Brink. Live vanuit Kelheim in het Duitse Beieren zal de vijfde en laatste online Schneider proeverij gegeven worden. Bij de Holy Cow zal de nieuw opgerichte Schijndelse afdeling van de Schneider Weisse fanclub deze samen gaan volgen.

Geniet van het weekend, maar let goed op elkaar en volg de regels van de lokale horeca en middenstand voor hun en uw eigen veiligheid.
Tip de redactie!