Het komende weekend zijn er weer diverse evenementen in Schijndel te beleven. De evenementen zijn zowel online als offline.

Op vrijdag middag start op de Steeg in Schijndel het grootse Foodtruckfestival. Met ongeveer 250 zitplaatsen en live entertainment kan er een weekend lang genoten worden van eten en drinken. Bij de Schaapskooi zal deze avond de 2e Franse zwoele zomeravond gehouden worden. Heerlijk jeu de boules spelen en genieten van het eten met Franse muziek.

Deze zaterdag kunnen de allerkleinsten weer deelnemen aan de Rabo kabouterdagen van RKSV Schijndel om zo kennis te maken met voetbal. In het centrum zal de wekelijkse markt weer gehouden worden. Op de Steeg zal de 2e dag zijn van het Foodtruckfestival met deze dag een optreden van de Schijndelse Nina van den Heuvel. DJ-Ronie bekend van de vele livestreams zal deze avond live gaan draaien vanuit de Soos. Dj Wim, bekend van zaal ’t Zuid, zal deze avond ook live gaan op Facebook met gouwe ouwe muziek.

Zondag zal de afsluitende dag zijn van het Foodtruckfestival op de Steeg. In het centrum, bij ’t Tramhuys, kan genoten worden van heel veel muziek tijdens het festival We do it together. Naast muziek kun je deze zondag ook gewoon winkelen tijdens de koopzondag.
Tip de redactie!