Er staat een zomers weekend voor de deur met heerlijke temperaturen. In de agenda staan ook weer enkele evenementen met voor ieder wat wils.

Deze vrijdag middag kun je weer haken en breien bij het Gasthuis. Omdat het dit weekend zomers warm wordt is het bij het City Theater “Playa del Schijndel”. Trek hiervoor je meest sexy zomeroutfit uit de kast en maak kans op 20 munten. Bij Visite en Café de Sok zal de strijd tussen Vincent en Thomas nog doorgaan.

Op zaterdag kun je heerlijk op een terrasje zitten bij de verschillende kroegen uit Schijndel of heerlijk shoppen tijdens de weekmarkt in het centrum. ’s Avonds worden bij het City Theater hits van toen en nu gedraaid tijdens Tijd:loos X City Theater.

Zondag 2 augustus zal in de Sint Servatiuskerk een uniek zomeravond concert gegeven worden door Bart van Dongen.

Het gaat dus weer een weekend worden met veel verschillende evenementen in Schijndel. Geniet van het weekend, maar houdt de regels van het RIVM en de lokale horeca goed in acht.

Heb je zelf een leuk initiatief of evenement dat je onder aandacht wil brengen? stuur ons dan een mail naar info@Schijndel-Online.nl of een Appje naar 06-82255837.
Tip de redactie!