Het weekend staat deze zomerse vrijdag weer voor de deur. Er zullen het hele weekend ook weer diverse evenementen plaatsvinden in Schijndel. Hierbij een kort overzicht van wat er dit weekend zoal te doen is.

Vanmiddag staan de foodtrucks van “de Melksnor” en “Alles voor de smaak” al weer voor de laatste keer op de Duin in Schijndel met “Streedfood Friday”. Bij de Schaapskooi zal een uitverkochte tweede editie van de Zwoele zomeravond met het thema hamburgers plaatsvinden. Het terras is deze avond ook geopend voor andere bezoekers. De liefhebbers van de foute bingo van HiepHoi kunnen deze avond terecht bij Tonnie en Pjotr Jan, deze typetjes zullen de voorlopig laatste online bingo gaan verzorgen. Met Café de Sok kun je het Megapark gevoel van Mallorca in huis halen. In de kroeg maar ook vanuit thuis zal er een interactieve live strijd plaats vinden tussen Nederland en Duitsland. Heb je geen zin om iets te ondernemen, maar wil je gewoon lekker op het terras zitten? Dat kan natuurlijk ook bij de diverse kroegen in Schijndel, maar ook achter het City Theater waar een special FesTerras is geopend in de stijl van Schijndel aan Zee.

Op zaterdag is zoals iedere week de weekmarkt in Schijndel. Ook deze week zal er net als vorige week volop aandacht zijn voor het fietsvrij maken van de markt. Als je op de weekmarkt bent loop dan tussen 13:15 en 13:45 gerust eens binnen bij de Sint Servatiuskerk voor het inloopconcert van Organist is Gert-Jan Westerhof. Voor de wijnliefhebbers organiseert BakkieKoffie deze avond een Wijn- en Spijsproeverij waarbij gerechten op basis van de kaart van BakkieKoffie worden gekoppeld aan wijnen.

Deze zondag zal DJ Jan de Jong vanaf 13:00 weer de heerlijkste oude vinyl platen gaan draaien. Een hele middag genieten van de online jukebox bij jou in de huiskamer. In de middag zal Popkoor No Kidding een klein optreden verzorgen bij Het Bekkershuis, waarbij Marc van Creij het stokje officieel zal overdragen aan Anouk Eickmans. Vanaf 16:00 zal Maarten Tegenbosch alweer de 4e online Schneider Weisse Experience gaan geven. Hierbij komen onder andere lokale ondernemers Dennis van de Ven van de gelijknamige slagerij en Ton van Uden van Kaas & Co vertellen over de combinatie van bier en eten.

Het gaat dus weer een weekend worden met vele diverse evenementen in Schijndel. Geniet van het weekend, maar houdt de regels van het RIVM en de lokale horeca goed in acht.

Heb je zelf een leuk initiatief of evenement dat je onder aandacht wil brengen? stuur ons dan een mail naar info@Schijndel-Online.nl of een Appje naar 06-82255837.
Tip de redactie!