Het komende weekend zullen er diverse leuke initiatieven zijn in Schijndel. Zo is er dit weekend weer de langste dag van het jaar waarbij traditiegetrouw het labyrint weer gelopen kan worden bij Winery&Herbs. Het gehele weekend kun je achter het City theater terecht voor een zomers terras met foodtrucks.

Op vrijdag staan er wederom weer enkele foodtrucks op de duin in Schijndel. Van 11:00 tot 14:00 kan er van heerlijke bbq gerechten genoten worden. Het advies is om wel van tevoren te bestellen. Van 10.00 Tot 17.00 is Winery & Herbs open om het labyrint meditatief te lopen. Ieder uur zal er een sessie starten. Deze avond gaat het Festerras van het City theater al om 20:00 open.

Zaterdag kunnen natuurlijk de laatste vaderdag inkopen gedaan worden tijdens de weekmarkt in het centrum. Deze zaterdag zal er extra aandacht zijn voor een fietsvrij centrum tijdens de weekmarkt. De kleine kinderen kunnen deze zaterdag ook weer kennis maken met het voetbal bij RKSV Schijndel dankzij het kaboutervoetbal. Ook op zaterdag is het labyrint open van 19.00 tot 22.00.

Deze zondag zal DJ Jan de Jong de vervlogen tijden van weleer weer terug laten komen met zijn online jukebox. Na een geslaagde eerste uitzending zal DJ Jan vanaf 13:00 de vinyl singles weer op de draaitafel leggen. In Casa del Arte zal Philip Kroonenberg op gaan treden. Deze Americana artiest zal om 14.00 beginnen. Op deze zondag wordt het midzomer weekend bij Winery & Herbs afgesloten met het lopen van het druiven-labyrint. Dit is mogelijk van 10.00 tot 17.00.

Geniet van het weekend, maar houdt de regels van het RIVM en de lokale horeca goed in acht.

Heb je zelf een leuk initiatief of evenement dat je onder aandacht wil brengen? stuur ons dan een mail naar info@Schijndel-Online.nl of een Appje naar 06-82255837.
Tip de redactie!