Na een tijdje afwezig te zijn geweest weer een nieuwe editie van het komende weekend in Schijndel. Omdat gewone evenementen helaas geen doorgang kunnen vinden worden er steeds meer initiatieven opgezet om online samen te komen. Ook dit weekend staan er diverse online evenementen gepland.

Vandaag vrijdag 17 april zal HiepHoi na 2 geslaagde bingo’s voor volwassenen een Kinder Bingo met Fleur Klapdeur houden om 14:00.

Op zaterdag zal de weekmarkt in afgeslankte vorm doorgang vinden zodat u er gewoon terecht kunt voor uw wekelijkse boodschappen. In de avond staan er weer enkele evenementen op het programma. DJ Wim zal deze avond op Facebook van 18:30 tot 20:30 live de gouwe ouwe platen draaien zoals je gewend bent van hem in café ‘t Zuid.

Hiephoi zal op deze avond alweer de 3e online foute bingo organiseren met vele mooie prijzen. Het thema van deze bingo is vakantie! Tegelijk met de foute bingo zullen de heren van Screaming Billy een online concert gaan geven ten behoeve van Voedselhulp Schijndel. Het Streaming Billy concert zal om 20:00 starten. Het concert is helemaal gratis, maar je kunt wel online tickets kopen waarvan het geld direct naar Voedselhulp Schijndel gaat.

Zondag 19 april zal vanuit de Holy Cow in Schijndel een Schneider Weisse proeverij gehouden worden. Maarten Tegenbosch van de Brauhaus Brothers neemt je mee door het proces van brouwen en gaat bij deze proeverij dieper in op het gebruik van hop. De box om mee te proeven is hier te bestellen.

Speciaal voor deze thuisevenementen hebben enkele horeca gelegenheden speciale acties opgezet. Zo kun je bij de Kafmolen een zomerse borrelplank bestellen waar je al een gratis bingo getal bij krijgt. Bij het Tramhuys kun je in het weekend online via www.tramhuys.nu je drankje bestellen en zij komen dit dan thuis bezorgen. Van iedere bestelling gaat er een bedrag naar Voedselhulp Schijndel.

Heb je zelf een leuk initiatief of evenement dat je onder aandacht wil brengen? stuur ons dan een mail naar info@Schijndel-Online.nl of een Appje naar 06-82255837.
Tip de redactie!