Vrijdag avond kunnen de kinderen vanaf groep 6 bij Soos Cosy up vanaf 19.30 tot 21.30 uur komen dansen in de disco of gezellig samen spelletjes spelen. In de Apotheek op de Noordkade zal een luistercafé gehouden worden over de muzikale Schijndelse familie Mathijsen. Bij Grand café de Hopbel zal er een Keeztoernooi gehouden worden door Keezranking Schijndel. In het City theater zal terug gegaan worden naar de jaren 90 met Terug Naar Toen.

Zaterdag 8 februari zal op de markt in Schijndel de weekmarkt gehouden worden. Om 16:00 zal er in het spectrum een nieuwe expositie van de KEG geopend worden. ’s Avonds zal vrijwel het gehele dorp in carnavalsstemming zijn. Voor de 3e keer wordt de Hoptoer gehouden met vele verrassende optredens. Van tonpraten tot blaaskapellen, of wat te denken van trouwen in het Bloemenkerkje met aansluitend een Bachelorparty in ’t Tramhuys. Heb je niets met carnaval dan kun je terecht in het City Theater waar de Schijndelse band Twenty Sicks hun 10 jarig bestaan vieren.

Op zondag is het bij het mooiste plekske van Meierijstad de Schaapskooi warme truiendag. Bij speelhonk de instuif kunnen deze zondag maskers gemaakt worden door de kinderen. De Heerenmeester staat deze middag in het teken van het jeugdige talent van Schorsbos. Allereerst zal de receptie van jeugdprins Robin gehouden worden in de HeerenMeester waarna het jonge talent zijn kunsten mag gaan vertonen.

Wij wensen iedereen veel plezier dit weekend in Schijndel. Mis je een evenement? Dan kun je dit doorgeven via info@schijndel-online.nl of 06-82255837. Ook leuke foto’s en video’s zijn van harte welkom! Wij nemen deze graag op in ons weekoverzicht “Dit was het weekend met Schijndel-Online.nl” waarbij wij iedere week terugblikken op het weekend via ons YouTube kanaal.
Tip de redactie!