Heel Nederland zit nog steeds in een lockdown, de winkels zijn dicht en er kunnen geen evenementen plaatsvinden. Alleen voor uw essentiële boodschappen kunt u bij diverse winkels in Schijndel terecht. Maar vanavond (20.00 uur) zal wel de online foute bingo gaan plaatsvinden door Kim van HiepHoi, dit keer samen met met Anki van Munster van Quiz & Taste. De Foute Bingo zal deze keer dus afgewisseld worden met leuke quizvragen.

Vrijdag zaterdag en zondag kun je bij de Schaapskooi terecht voor een mooie wandeling of speurtocht. Leuk om er samen met de kinderen er even op uit te gaan. Tussen 10.00 uur en 15.00 kun je er terecht voor een warme drank of versnapering 2 go bij de horeca. Op de weekmarkt van zaterdag zullen ook deze weel alleen de essentiële kramen aanwezig zijn.

Online zal er dit weekend een evenement plaatsvinden en dat is van DJ Jan de Jong. Hij zal zondagavond vanaf 18.00 uur weer gezellige vinylsingles op de platenspeler leggen. De luisteraars kunnen zelf ook verzoekjes indienen en zo op zondag relaxen met gouwe ouwe platen.

Heb je zelf een leuk (online) evenement dat je onder de aandacht wil brengen? Stuur dan een mail naar info@schijndel-Online.nl en wij plaatsen het graag.

schijndel centrum
Tip de redactie!