Wie is het slimste team van Schijndel, Welk team is het meest creatief geweest en welk koppel weet het meeste van elkaar? Deze vragen zullen beantwoord worden op de uitslagavond van de Skendelse Kwis dit weekend. Hieronder een overzicht van wat er dit weekend in Schijndel te doen is.

Bij de Soos zal er op vrijdagavond een Black en White party gehouden worden voor de jeugd. Tapperij de Beurs houdt voor de 3e keer het evenement Zweefmolen voor de liefhebbers van Techhouse.

Zoals iedere week zal ook deze week de weekmarkt plaatsvinden in het centrum van Schijndel. Deze week zal er een carnavalskraam staan waar je de nieuwste Schorsbos badges en andere versieringen kunt verkrijgen. Om 19:00 gaan de deuren van het Spectrum open voor de deelnemers van de Skendelse Kwis voor de finale avond. Het programma duurt tot ongeveer 22:00 uur waarna de band RUM zal optreden en iedereen zijn of haar verzoekje kan doorgeven aan de band. In het City Theater zal Dopebwoy optreden. Deze avond viert het ’t Overschotje hun 44 jarig bestaan in bij Grand Cafe de Hopbel.

Bij speelhonk de Instuif kunnen kinderen een sneeuwtafereel maken. In het wijbosch wordt vanaf 11:00 een nieuwjaarsreceptie gehouden bij DC de Schakel. “Muziek Houdt Fit” brengt vanaf 11.00 uur het “Oud en Nieuwjaars” concert in het Spectrum.

Wij wensen iedereen veel plezier dit weekend in Schijndel. Mis je een evenement? Dan kun je dit doorgeven via info@schijndel-online.nl of 06-82255837. Ook leuke foto’s en video’s zijn van harte welkom! Wij nemen deze graag op in ons weekoverzicht “Dit was het weekend met Schijndel-Online.nl” waarbij wij iedere week terugblikken op het weekend via ons YouTube kanaal.