Museum Jan Heestershuis is sinds vorige week weer open voor publiek, voorlopig van donderdag t/m zaterdag. De maatregelen van het RIVM gelden als richtlijn om een veilig bezoek mogelijk te maken. Bezoekers zijn welkom ná telefonische reservering voor een tijdslot van een uur om 13.30 – 14.30 – 15.30 uur. Er is een looproute door het museum aangelegd. Vanaf 2 juli is de nieuwe expositie Kleur & Water – hedendaagse aquarelkunst te zien. In de tuin staan de beelden van Roland de Jong – Orlando opgesteld.

VVV

Klanten kunnen ook weer bij VVV Schijndel terecht op donderdag t/m zaterdag van 13.00 – 17.00 uur. Met ingang van 21 juni zijn museum en VVV bovendien ook weer op woensdag open en kan er voor een bezoek op zondag telefonisch worden gereserveerd. Betaling kan alleen contactloos of met pin. Uitzondering is zaterdag 20 juni. In verband met werkzaamheden aan het computersysteem kan op die dag alleen met contant geld worden betaald en is de balie niet telefonisch bereikbaar.

Meer informatie: Museum Jan Heestershuis / VVV Schijndel, Pompstraat 17, Schijndel, 073-5492276 www.museumjanheestershuis.nl.

Museum en vvv schijndel




Tip de redactie!