Getuigenoproep – Poging tot inbraak in de Griendstraat

Logo politie

Gisteravond (maandag) werd rond 19:00 uur een poging tot inbraak gedaan bij een woning aan de Griendstraat in Wijbosch. Dit gebeurde via de achterzijde van de woning. Gelukkig bleef het bij een poging tot diefstal omdat een oplettende buurtbewoner alarm sloeg en de daders vluchtten. De getuige zag twee jonge mannen wegrennen. Zij waren donker gekleed, tussen 20 en 30 jaar oud en een van hen had een getint gelaat. De daders riepen nog iets in de Nederlandse taal en reden over de Boomstraat weg in een zwarte auto, sedan-uitvoering.

Mocht je de politie kunnen helpen bij het opsporen van deze 2 personen, alle informatie is zeer welkom! Heb je informatie, bel dan 0900-8844 of anoniem 0800-7000. Het kenmerk van deze zaak is: 2020030916 #OOBRSC

De politie geeft nog de volgende tip: ramen of bovenlichten zijn regelmatig voorzien van een raamuitzetter van mindere kwaliteit. Check bij je zelf of de uitzetijzers een keurmerk hebben of evt. voorzien van een slot, die bij het forceren van een raam niet meteen verbuigen of los gaan!




Politie

Tip de redactie!