Bij zorgatelier Kwarté kon gisteren tussen 15.00 en 19.00 uur een kijkje worden genomen door belangstellenden tijdens open dag. Met name in de middag was de opkomst van belangstellenden goed te noemen.

Zorgatelier Kwarté is gevestigd aan de Hoofdstraat 141 naast de Tapperij de Jolanda’s Beauty en Kapsalon. Bij zorgatelier Kwarte zorgt men voor dagbesteding voor mensen met een NAH (niet aangeboren hersenletsel), mensen met lichamelijke beperkingen en mensen met een psychische problematiek.

De dagbesteding bestaat uit diverse activiteiten en worden op maat aangeboden aan de bezoekers dan de dagbesteding. Zo worden en creatieve activiteiten aangeboden zoals tekenen en schilderen, mozaïeken en textiele werkvormen. Clienten kunnen er koken en bakken er is een winkel waar spulletjes die door cliënt zijn gemaakt verkocht worden en 3x per week is er een sportief uurtje in een professionele omgeving bij zwembad de Molen Hey.

Heb je de open dag gisteren gemist maar wil je meer informatie over zorgatelier Kwarté dan kun je op de website kijken: http://www.zorgatelierkwarte.nl of stuur een e-mail naar: info@zorgatelierkwarte.nl

Zorgatelier Kwarte maakte een mooi filmpje om een indruk te geven van het zorgatelier. Het is de moeite waard om dit filmpje te bekijken.
Tip de redactie!