Gemeente Meierijstad in top 10 van beste overheidsorganisaties

Gemeente Meierijstad is door naar de tweede ronde van de Verkiezing ‘Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2020’ . Meierijstad is een van de tien overheidsorganisaties die is geselecteerd voor de shortlist.

De kracht van Meierijstad zit hem in ‘samen’. Van betekenis zijn voor de samenleving, dat is wat Meierijstad drijft. En dat is ook bij de jury niet onopgemerkt gebleven. Gemeentesecretaris Marijke Wilms: “Onze inzending heeft niet voor niets de titel ‘De kracht van samen’. Ik ben trots op onze medewerkers die elke dag hun best doen die eigen kracht in te zetten voor de inwoners, organisaties en ondernemers in Meierijstad.” Meierijstad behoort tot de laatst tien overgebleven organisaties die nu mogen pitchen voor de jury. Op 18 september worden de drie finalisten bekend gemaakt.

Over de Verkiezing De Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar heeft als doel om goede initiatieven binnen het openbaar bestuur voor het voetlicht te brengen en professionele trots te stimuleren. Ook draagt de prijs bij aan transparantie en kennisdeling binnen het openbaar bestuur, door goede initiatieven breed te delen.

Bekijk de inzending van gemeente Meierijstad voor de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2020 op: www.meierijstad.nl/krachtvansamen.

Shortlist laatste 10
Tip de redactie!