Foto’s Knutselen en schaatsplezier bij Winterpark Schijndel

winterpark schijndel logoLekker knutselen of schaatsen vanmiddag bij het Winterpark op de markt. Vandaag en morgen kan er nog geschaatst worden op de ijsbaan en daar werd in ieder geval vanmiddag volop gebruik van gemaakt door met name de jeugd uit Schijndel. Ook kwamen er diverse kinderen meedoen aan de knutselactiviteit die werd georganiseerd. Samen met de aanwezige begeleiding werden er leuke dingen gemaakt, de kinderen maakten namelijk egeltjes met dennenappeltjes. Buiten werd er volop geschaatst en was er veel plezier te beleven.

Morgen is al weer de laatste dag dat het Winterpark open is dit jaar. Van 09:00 tot 09:45 of 10:00 tot 10:45 kunnen kinderen tot 12 jaar nog meedoen bij de gratis schaatsles. Let op: door de enorme belangstelling moet je jezelf hiervoor opgeven bij de balie van het schaatsverhuur! Daarna is de schaatsbaan voor de laatste keer open tot 22:00.

In de middag is om 14:30 de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd. Heb je meegedaan hieraan? Zorg dan dat je ook bij de prijsuitreiking bent, want misschien heb je wel iets leuks gewonnen! Daarnaast is er ook nog een verrassend foto moment op de schaatsbaan.

In het Wintercafé is er van 16:00 tot 23:00 de afsluitparty met DJ Stephan Visser! Nog één keertje wordt alles uit de kast gehaald het Winterpark knallend af te sluiten!

Hieronder de foto’s die we vanmiddag maakten bij het Winterpark.
Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!