Afgelopen zondag werd in het centrum van Schijndel de jaarlijkse kerstmarkt gehouden. Er was van alles te beleven in het centrum. Veel muziek en leuke kerstspulletjes. Diverse dj’s en bandjes lieten zich zien en horen tijdens de kerstmarkt. Zo speelden bijvoorbeeld de coverband de Appleheads en dweilorkest ’t Overschotje gezellige muziek. Bij de vele kramen konden veel zelf geknutselde en gebakken spullen gekocht worden. Kinderen konden gezellig een rondje door het centrum rijden met de kersttrein.

Voor het Tramhuys werd door een houtkunstenaar met kettingzagen houtsculpturen gemaakt. In het Napoleonkerkje van Woudstra architecten kon een expositie bekeken worden van Unreadables. Diverse kunstwerken werden hier tentoongesteld. Naast deze kunstwerken hing er ook een knipoog naar de inmiddels met tape opgehangen banaan.

Naast het winkelen tijdens de kerstmarkt kon er ook gedanst en geschaatst worden in het Winterpark. De Schijndelse band Pokey & the Headlights stond hier namelijk op het podium om de muziek te verzorgen.

Hieronder een foto impressie van de kerstmarkt in Schijndel.
Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!