Foto’s garagesale wijkraad Hoevenbraak-Hulzebraak

Wijkraad Hoevenbraak-Hulzebraak is een actieve wijkraad die door het jaar heen diverse activiteiten organiseert voor bewoners van de wijk. Vandaag organiseerde men een garagesale. Buurtbewoners konden zich hiervoor opgeven bij de wijkraad. Vanaf 9.00 deze ochtend konden koopjesjagers op zoek naar hun “schat” bij zo’n 20-tal deelnemers. De organisatie had gezorgd voor een net overzicht waarop alle deelnemers stonden vermeld.

Het was al vroeg vrij druk bij de verkopers aan huis. Er werden goede zaken gedaan door verkopers en kopers en er waren dan ook veel tevreden gezichten te zien. Mooi meegenomen voor de organisatie was het nog fraaie weer deze ochtend. Hierdoor kon deze dag als geslaagd genoemd worden al hoopt de organisatie een volgende keer op nog meer deelnemers aan deze activiteit.

De volgende activiteit die op de agenda staat is de wijkschouw op 26 september a.s. vanaf 19.00 uur wordt er dan vertrokken bij SCC De Vink. De wijkraad gaat met betrokken bewoners de wijk in om samen te kijken naar de leefbaarheid in de wijk. Waar liggen wensen of aandachtspunten die we kunnen oppakken? Men doet dit samen met een vertegenwoordiging vanuit de gemeente en andere instanties. Woon je in de wijk en heb je vragen/opmerkingen of suggesties over de leefbaarheid in de wijk zorg dan dat je er de 26e bij bent. Kan je er niet bij zijn stuur dan een mailtje naar: wijkraad.hh@gmail.com.

Hieronder enkele foto’s die wij vanochtend maakten bij de garagesale.
Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!