Foodtruck Festival Tjoeke Tjoeke Food Food zoekt lokaal talent

tjoeke steeg

Van 28 tot en met 30 augustus kun je plaatsnemen op het grootse openlucht terras van Schijndel. Op het evenemententerrein aan de Steeg kun je 3 dagen lang genieten van heerlijke gerechten en de lekkerste drankjes.

Het foodtruck festival zal op vrijdag van 15:00 tot 21:00 en zaterdag en zondag van 12:00 tot 21:00 duren.

Foodtrucks

Een van de foodtrucks die aanwezig zal zijn deze 3 dagen is The Rolling Stews, zij maken Engelse stoofpotjes. Van broodjes stoof tot een hapje tot een sharing platter, ook in de vegan optie. Er zijn nog enkele plekken vrij voor foodtrucks. Deze kunnen zich opgeven via http://www.bruisend.nu/

the rolling stews
(C) The Rolling Stews

Lokaal talent

Voor het entertainment is de organisatie nog op zoek naar muzikaal lokaal talent. Speel je akoestisch en zomerse muziek? Geef je dan snel op via http://www.bruisend.nu/

Corona proof

Normaal gesproken is de toegang bij het foodtruck festival altijd gratis, maar vanwege de vele extra maatregelen, denk bijvoorbeeld aan de inzet van extra personeel, zal de organisatie nu €1,00 per persoon entree vragen. We houden met opzet de entree prijs laag, dan is het niet zo’n drempel.

Er is door de organisatie een Corona protocol opgesteld voor al hun evenementen, deze is goedgekeurd en de gemeente geeft aan dat we er goed en zorgvuldig over na gedacht hebben. Het is dus een veilig evenement waar de tafels bijvoorbeeld op ruime afstand van elkaar staan.

Uiteraard zal iedereen zich aan de 1,5 meter afstand moeten houden en wordt verzocht om thuis te blijven bij (milde) klachten.
Tip de redactie!