logo welzijn de meijerij, WdM 1

Er bestaat de mogelijkheid om een fiets te kopen bij Welzijn De Meierij, Steeg 9f te Schijndel. De vrijwilligers van de fietswerkplaats lappen oude fietsen op.

De fietsen worden daarna te koop aangeboden voor de volgende doelgroepen uit Meierijstad:
1. Mensen met een minimum inkomen;
2. Mensen van wie de fiets gestolen is en die een bewijs hiervan van de politie kunnen laten zien.

Afhankelijk van de staat waarin de fiets verkeert, is de prijs vanaf € 40,00. Deze prijs staat vast.Er kan dus geen bod uitgebracht worden.

Per kalenderjaar kan maar één fiets per persoon verstrekt worden, tenzij men meerdere fietsen door diefstal kwijt geraakt is. Dit moet wel aantoonbaar zijn via een proces-verbaal.

Een fiets kopen bij Welzijn De Meierij kan iedere maandag en vrijdagochtend tussen 9:00 uur en 11:00 uur. Een aankoop betekent dat men garantie krijgt tot aan de poort. Welzijn De Meierij doet geen reparaties aan fietsen ook niet wanneer ze bij ons gekocht zijn. U kunt voor hulp bij reparaties aan uw fiets wel naar het Repair Café (2e donderdagmiddag van de maand) komen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lamber van de Burgt (beheerder Welzijn De Meierij) iedere maandag en vrijdag tussen 9.00 uur en 11.30 uur op telefoonnummer 073-5441405.
Open chat
Tip de redactie!