Feestelijke (online) afscheidsbijeenkomst van zorgbestuurder Peter Beijers

Vanmiddag zal er een feestelijke online afscheidsbijeenkomst zijn voor Peter Beijers, die 7 jaar lang leiding gaf aan zorginstelling Laverhof. Je bent van harte uitgenodigd om deze online bijeenkomst bij te wonen. Dit kan door op deze link te klikken: https://live.stream.delivery/peterbeijers/

In 2013 werd Peter Beijers bestuurder van zorgorganisatie Laverhof, dat het bestuurscentrum bij het Barbara in Wijbosch heeft. Voordat hij bij Laverhof aan de slag ging was hij 20 jaar lang bestuurder bij Kentron (verslavingszorg) en Sensis (blinden en slechtzienden).

Laverhof heeft ruim 1200 medewerkers, er verblijven zo’n 400 bewoners in verpleeghuizen en bijna 500 ouderen krijgen thuiszorg via deze zorgorganisatie met vestigingen in Schijndel, Wijbosch, Uden en Heeswijk-Dinther. En nog eens zo’n 770 ouderen krijgen hulp in de huishouding.

Het programma zal vanmiddag om 15.00 uur van start gaan.

Programma

14:30 uur
Digitale inloop

De online omgeving is toegankelijk. Gasten kunnen controleren of alles technisch werkt: livestream, chat en pollfunctie.

15:00 uur
Start van het online minisymposium ‘Vitalo… en dan?’

Inleider is Pieter Hilhorst, lid van de Raad voor Volksgezondheid en samenleving, die onlangs een rapport uitbracht over de ‘Derde Levensfase’. Op verschillende momenten nodigt de moderator de online aanwezigen uit om vragen te beantwoorden of vragen te stellen via de poll-functie. Wilt u vooraf een vraag of opmerking indienen, bijvoorbeeld over het rapport, neemt u dan via e-mail contact op met moderator Rindert de Groot.

16:30 uur
Digitale receptie met videoboodschappen.

17:00 uur
Einde van de online bijeenkomst

Barbara-Laverhof
Tip de redactie!