Eventonizer uit Schijndel speelt met game hacked in op online teambuilding voor bedrijven

Het Schijndelse bedrijf Eventonizer speelt in op de coronacrisis en 1,5 meter samenleving met de ontwikkeling van een game waarmee bedrijven een online teambuilding kunnen organiseren voor hun medewerkers. Ook heeft het bedrijf een online escaperoom zodat je van huis uit met je collega’s kunt proberen te ontsnappen uit een van de kamers met diverse thema’s.

Hacked

In een tijd waar veel collega’s elkaar al een tijd lang niet gezien hebben, is er vanuit het bedrijfsleven een vraag ontstaan naar een activiteit die past binnen de nieuwe 1,5 meter samenleving. Daarom is de game Hacked ontwikkeld, een game die door (grote) groepen collega’s van huis uit gespeeld kan worden en die een grote mate van samenwerking vereist. Het spel draait om het vinden van een hacker die het computersysteem van je bedrijf is binnengedrongen. Hiervoor kan o.a. gebruik gemaakt worden van online videocalls en chatberichten. De deelnemers hebben 1,5 uur om uit te zoeken wie de hacker is. Het spel is geschikt tot wel 500 personen.

Escaproom@home

Naast de game Hacked, kun je bij Eventonizer ook deelnemen aan een van de escaperooms. Op je tablet of smartphone kun je van huis uit deelnemen aan dit 1 uur durende spel. Je hebt o.a. de keuze uit een boerderij, hotel, kasteel of groot landhuis. Het spel is ontwikkeld door SOS Events waar Eventonizer een samenwerking mee heeft.

Wil je meer info over het spelen van de game Hacked of over de online Escaprooms, kijk dan op de website: https://eventonizer.nl/
Open chat
Tip de redactie!