Einde van een mooi KVS’17 seizoen!

Korfbal Vereniging Schijndel, KVS,Logo

Nu de zomer is aangebroken, zit het korfbalseizoen er weer op! Zo ook voor de korfballers van KVS ’17. Dat betekent dat de leden van de korfbalvereniging de komende weken kunnen genieten van wat welverdiende rust. Maar dat gebeurt natuurlijk niet zonder het seizoen in stijl af te sluiten! Daarom was er, na afloop van de competitie, eerst nog tijd voor het jeugdkamp en de seizoensafsluiting met een gezellige feestavond.

Bij KVS’17 wordt teruggekeken op een mooi seizoen. Bij de jeugd mogen maar liefst drie teams zich kampioen noemen: de B1, C1 en D2. Bij de senioren werd er dit seizoen helaas geen kampioenschap behaald, hoewel het voor dames 1 aankwam op één doelpunt verschil op onderling resultaat. Ook bij de andere seniorenteam werd er volop gestreden en waren er veel mooie wedstrijden te zien. Natuurlijk is het korfbal voor KVS ’17 erg belangrijk, maar bij de korfbalvereniging zat niemand stil naast de gewone competitie.

Het is druk, maar vooral gezellig bij KVS ’17

Zo startte de Schijndelse korfbalvereniging bijvoorbeeld met G-korfbal, werden er voor de derde keer KangoeroeKlup Dagen gehouden voor kinderen van 3 tot 6 jaar, organiseerde de vereniging voor het tweede jaar op een rij de Bekerfinale Dameskorfbal, was er een uitwisseling met een korfbalvereniging uit Tsjechië, slaagden verschillende scheidsrechters én kreeg Thea Bijsterbosch (lid van KVS ’17) een koninklijke onderscheiding. Het drukke seizoen werd afgesloten met een jeugdkamp en een feestavond.

Al deze activiteiten worden georganiseerd met behulp van vrijwilligers binnen de vereniging. Bij KVS ’17 heeft bijna ieder lid wel een taak die ze graag vervullen. Toch zijn er een paar mensen die een extra stap zetten voor de vereniging. Tijdens de seizoensafsluiting op zaterdag 29 juni werden zij daarom benoemd als ‘KVS’er van het jaar’. Bij de jeugd werd Amber van de Sande gekozen en bij de senioren Gerard van Dijk. Ook werden de jubilarissen deze avond extra in het zonnetje gezet.

Start nieuw seizoen

Het seizoen is pas net afgelopen, maar bij KVS ’17 wordt nu al vooruitgeblikt. De korfballers kunnen eigenlijk niet wachten op de start van het nieuwe seizoen. De competitie start pas in september, maar in augustus beginnen de eerste trainingen weer. Ook de voorbereiding en selectie van de twee eerste teams (een gemengd- en damesteam) start half augustus. De trainersgroep voor volgend seizoen is in ieder geval compleet, dus het nieuwe seizoen kan van start gaan. KVS’17 ziet iedereen graag na de zomer weer op het veld of langs de lijn!
KVS17_nieuws

Tip de redactie!