Dit jaar voor het eerst zomercarnaval in Schijndel

Niet meer staan te verkleumen tijdens carnaval? In mei kan het in Schijndel, dan wordt voor de eerste keer zomercarnaval gevierd in het centrum van Schijndel. CV Net Nie zal bij ’t Tramhuys 2 dagen lang een groot zomers carnaval vieren.

De prins en prinses van het zomercarnaval worden tijdens het carnaval bekend gemaakt met het Housewarmingsfeest van CV Net Nie op zaterdag avond.

Zaterdag

Op zaterdag 23 mei zal zowel binnen en buiten bij ’t Tramhuys allerlei activiteiten worden georganiseerd. Buiten zal vanaf 20:11 tot 00:30 DJ Toon Wouters draaien en binnen bij ’t Tramhuys gaat het feest door tot 3:00 met maar liefst 4 DJ’s. Er zullen deze avond ook diverse bekende artiesten optreden.

Zondag

Op zondag 24 mei zal een heuse Carnavalsparade gehouden worden. Vanaf Bakker Bart tot en met ’t Tramhuys zal onder leiding van een Sambaband een zomers parade door het centrum trekken. Om 12:11 zal er op het Sambaplein voor ’t Tramhuys gestart worden met de activiteiten deze dag. Om 13:00 zal de optocht met praalwagen en sambadanseressen vertrekken vanaf Bakker Bart.

Deze dag zal er ook een Braziliaans panna veld aanwezig zijn waar je als een ware Romario je kunsten kunt laten zien. DJ Thomas zal voor de muziek zorgen en er zullen optredens zijn van diverse dansgroepen en en bands. De afsluiting zal omstreeks 20:00 zijn.
Tip de redactie!