De kroegen op de boschweg hebben de terrassen klaar

Op de boschweg zijn ze er klaar voor. De terrassen staan allemaal netjes op afstand en de voorzorgsmaatregelen zijn genomen. Dankzij de medewerking van de gemeente mogen de Holy Cow en de HeerenMeester ook gebruik maken van het pleintje op de Boschweg. Hierdoor kunnen maandag nog meer gasten genieten van het heerlijke terrasweer. Omdat de obers hiervoor de weg over moeten steken hebben Mark en Rob vandaag enkele verkeersborden opgehangen om het verkeer te waarschuwen voor overstekende obers.

Volg de huisregels

Om alles veilig te laten verlopen is er een lijst met huisregels opgesteld door beide kroegen. Deze is op de facebook pagina van de Holy Cow en de HeerenMeester te lezen, maar ook op het terras.

WC bezoek

Naast de standaard regels is er bij de HeerenMeester een looproute ingesteld waaraan de gasten zich moeten houden als ze naar de wc willen. Bij de Holy Cow hebben ze een zogenaamde plasketting bedacht zodat niet iedereen tegelijk naar de wc kan gaan. De ketting dient naderhand natuurlijk schoongemaakt teruggehangen te worden.

Hieronder een kleine impressie van de terrassen op de Boschweg.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank




Tip de redactie!