, 46 jaar, geeft, als ervaringsdeskundige lezingen over niet aangeboren hersenletsel. De gevolgen daarvan, het leven daarmee en hij vertelt over de, vaak pijnlijke, opmerkingen die hij krijgt van de buitenwereld.

Lezing Niet Aangeboren Hersenletsel

Je kunt nog zo’n mooie auto hebben maar als de motor defect of deels defect is zal ie het nooit goed doen. Dat is ook zo met de menselijke motor, de hersenen. Walter vertel hoe het werkt of liever gezegd, wat er niet werkt. Daarnaast vertelt hij ook zijn eigen verhaal. Hij laat het onzichtbare van NAH zien. De zichtbare beschadigingen zijn langzaam weggeëbd maar het onzichtbare zal altijd deel uitmaken van zijn ik.

Levend Boek

Als “Levend Boek” wil Walter proberen mensen te helpen en te adviseren hoe om te gaan met NAH. Zowel de getroffene als de partner en/of de familie. Hij deelt graag zijn ervaringen. Hij is een “open boek.” Het mooie van een “Levend Boek” is dat je direct antwoord krijgt. Iedereen mag dus alles vragen aan hem.

Heeft u zelf of een familielid een niet aangeboren hersenletsel (NAH) dan nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn. Café Brein is voor de regio Boxtel, St. Michielsgestel, Schijndel en Sint Oedenrode.

Datum: 28 oktober 2019
Tijd: 19.30 – 21.30 uur (zaal open om 19.00 uur)
Plaats: Zorghoeve ’t Binnenveld Boxtelseweg 5 5481 VE Schijndel

Een sfeervolle locatie die gemakkelijk te bereiken is vanuit de regio. De toegang is gratis en de koffie en iets lekkers staat voor u klaar.

Voor meer informatie kunt u bellen naar:

Welzijn de Meijerij Schijndel, Lilian Verstraelen, 073-5441400
CoutourdeTwern Boxtel, Marjon van de Meerendonk 06-10549497
BINT Sint-Michielsgestel, Lenie Schoones 06-13926810




Cafe-Brein_Binnenveld

Tip de redactie!