Vandaag wordt er op diverse plaatsen in Schijndel deelgenomen aan de jaarlijkse Buitenspeeldag. Op deze dag krijgen kinderen alle ruimte om lekker buiten te spelen. De Buitenspeeldag is een initiatief van Jantje Beton en in heel Nederland zijn er al 1155 initiatieven aangemeld bij deze organisatie die het buiten spelen door kinderen wil stimuleren. Buitenspelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Daarom organiseren Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon al meer dan 10 jaar de nationale Buitenspeeldag.

Stichting Bloemenwijk

Er wordt door de stichting voor de kinderen voor leuke attracties gezorgd zo zijn er o.a. oud Hollandse spelen, stormbaan, voetbaldarts etc. etc. Daarnaast wordt er ook nog gezorgd voor een leuke verrassingsact, nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de Buitenspeeldag bij stichting Bloemenwijk. Je bent van harte welkom tussen 13.30 uur en 17.00 uur in de Papaverstraat.

Wijkraad Hoevenbraak-Hulzebraak

Morgen zullen er diverse activiteiten zijn rondom de buitenspeeldag in de Willem III straat. Je kunt hier terecht vanaf 14.00 uur

Dorpsraad Wijbosch

Ook in Wijbosch zijn er morgen veel activiteiten voor kinderen. Zo is er een springkussen, een stormbaan, kun je jezelf laten schminken, kun je blik gooien en nog veel meer. De organisatie vraag €1,- in de bijdrage van de kosten en kinderen onder vier jaar mogen gratis komen spelen. Kinderen tot groep 3 kunnen alleen deelnemen onder begeleiding. Je kunt vanaf 14.15 uur komen spelen bij het speelveld in de Mgr. van de Venstraat.
Tip de redactie!