Boeken inleveren bij Bibliotheek Schijndel

Logo Bibliotheek Meierijstad

Sinds gisteren kunnen bibliotheekleden de boeken die zij geleend hebben weer inleveren in de bibliotheek. En vanaf komende maandag mogen de bibliotheken hun deuren weer volledig openen, zo heeft het kabinet gisteren laten weten. De bibliotheken zullen geopend zijn op de vaste dagen en vaste tijden. De boeken die ingeleverd worden gaan eerst 72 uur in quarantaine en worden daarna weer uitgeleend in verrassingstassen. Zoals u eerder kon lezen op deze website, kunnen alle volwassen leden van de Bibliotheek kunnen deze verrassingstassen aanvragen via www.nobb.nl. Voorlopig blijft een boetevrije periode van kracht en geldt er een aangepaste dienstverlening.

Via www.nobb.nl kunnen volwassen leden een verrassingstas in een bepaald genre aanvragen. Deze tas met vier boeken wordt thuisbezorgd. En leden mogen meerdere verrassingstassen aanvragen, zo vaak je wilt. Via de website vind je informatie om online te lezen via ThuisBieb/app, LuisterBieb en e/books. Ook op social media zijn de Noord Oost Brabantse Bibliotheken heel actief met digitale peuteruurtjes, leestips en boekenvlogs.

In Schijndel is de bibliotheek op de volgende tijden geopend voor het inleveren van boeken:  woensdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur.




Tip de redactie!