Black Friday in het centrum van Schijndel op 27 en 28 november

In het Schijndelse centrum kunt u op vrijdag 27 en zaterdag 28 november profiteren van te gekke acties bij horecagelegenheden en winkeliers tijdens de zogenaamde Black Friday dagen. De ‘feestdag’ Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika, waar vooral in fysieke winkels die dag flink wordt geshopt (en dat leidt tot absurde taferelen). Sinds een aantal jaren is Black Friday ook een happening in Nederland en wordt deze dag steeds populairder bij de fysieke winkel en de internetshops. Ook de Schijndelse ondernemers doen mee aan deze actie.

Hoge kortingen en ludieke acties

Alleen op vrijdag 27 november en zaterdag 28 november geven ondernemers hoge kortingen op producten en organiseren zij ludieke acties. Wat deze kortingen en acties precies inhouden, blijft nog even geheim. In de week van 23 november vind je op de website van InSchijndel en op de Facebookpagina van InSchijndel meer informatie.

Bijzondere tijd

De Schijndelse horecaondernemers en winkeliers zijn zich ervan bewust dat het nog steeds erg bijzondere tijden zijn. Het coronavirus houdt ook de ondernemers bezig. Je bent van harte welkom in het centrum maar de ondernemers vragen u om de geldende maatregelen en aanwijzingen op te volgen. Houd altijd anderhalve meter afstand tot anderen, draag een mondkapje en blijf thuis bij corona-gerelateerde klachten.

Schijndel centrum
Tip de redactie!